_Conferinta

Conferinta Entrepreneurship and Research Conference: Digital Transformation

Avem plăcerea să vă invităm la Entrepreneurship and Research Conference: Digital Transformation, conferință internațională organizată de proiectul POCU123793 – Cercetător, viitor antreprenor. Noua Generație, în parteneriat cu Centrul de Cercetare în Comunicare și Inovare Socială (CoRe – https://fspac.ubbcluj.ro/core/), și cu Centrul de Cercetări în Informatică economică, a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. 

Conferința va avea loc în data de 28-30 Martie 2022, online. Puteți participa cu orice lucrare de cercetare sau cu o lucrare teoretică. Nu există taxe de participare.

Pentru a participa la conferință trebuie să trimiteți până în data de 10 Martie 2022, titlul lucrării, însoțit de numele și e-mailul autorilor și de un abstract în limba engleză de aproximativ 300 de cuvinte. Aceste informații se trimit într-un document pe adresa de email: pocu123793conference@fspac.ro.

Limba preferată pentru publicație este engleza. Cu toate acestea, o secțiune va fi dedicată articolelor în română și maghiară. Fiecare participant poate alege să prezinte lucrarea în engleză, maghiară sau română. Lucrarea va trebui finalizată până în 28 Aprilie 2022, aceasta urmând să fie publicată la o editură de referință națională.

Conferința este susținută de participarea școlilor doctorale de Psihologie cognitivă aplicată, Educație, Reflecție, Dezvoltare, Comunicare, relații publice și Publicitate, Științe politice și ale Comunicării, Administrație și Politici publice, Istorie, Civilizație, Cultură, Sociologie și Educație Fizică și Sport.Acest eveniment se adresează tuturor masteranzilor, doctoranzilor și postdoctoranzilor interesați.